Een evenementen partner waar je op kunt bouwen !

Wat we doen

Continu bijdragen aan de versterking van ecologie en economie

Wij bieden inzicht, overzicht en actie. We zien de wereld van ecologie en economie als één geheel. Onze focus ligt op het maximaliseren van biodiversiteitsverrijking en emissiereductie om zo bij te dragen aan een duurzame leefomgeving.

Stikstofdepositie rapportage
Bij ieder project waar mogelijk stikstof vrijkomt doen wij inventarisatie, vooronderzoeken en maken wij een AERIUS berekeningen en leveren wij een heldere stikstofdepositie rapportage.
Verder lezen
Voortoets en Quickscan flora & fauna
De QuickScan flora en fauna (ook wel QuickScan Wet natuurbescherming, deze vindt plaats voorafgaand aan het vergunningstraject en is vaak verplicht
Verder lezen
Begeleiding en advies
Wij helpen ideeën naar resultaat te brengen. Als het gaat om veranderbegeleiding binnen teams, inhoudelijk advies, participatietrajecten,- de impact tot effect brengen en borgen is wat we doen.
Verder lezen
Lean emissie, continu verbeteren
We helpen activiteiten en projecten methodisch te verbeteren richting het gewenste CO2 en NOx reductiedoelen. Wij starten dit op en begeleiden: doelen stellen, meet- reductieplannen, maatregelen nemen communiceren - organiseren, realiseren en borgen.
Verder lezen

Voor wie wij werken

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen

We zijn blij met iedere klant en trots op de projecten voor onderstaande bedrijven:

Kennisbank

Blijf op de hoogte van alle stikstof gerelateerde zaken in onze kennisbank