Ontwerp en ontwikkel omgevingsgericht

We helpen ontwikkelaars en architecten met vooronderzoeken, vergroeningskansen en ondersteuning op het gebied van regelgeving en maatregelen.

“René van SterqtECO heeft ons fantastisch geholpen met het onderzoeken en berekenen van de mogelijkheden voor onze veehouderij”

Henk Overdiek, Veehouder, Overijssel

Ontwikkelaars & architecten

Tijdens het ontwikkel- en ontwerpproces is rekening houden met de regelgeving op het gebied van stikstofruimte en reducerende CO2 en NOx stikstof maatregelen helpend voor het project.

Met de vergroeningskansen aan, op het gebouw en in (het gebied) de buitenruimte en het juiste vooronderzoek, is het mogelijk je risico’s te verminderen en plan tot meer waarde te brengen zodat de werkwijze eenvoudig op afgestemd kan worden.

Wij leveren de vergroeningskansen en kennen de regelgeving (omgevingswet) beoordelen haalbaarheid door het inventariseren van het emissieniveaus en stellen het reductieplan op, daarbij maken we met de ecologische vergroeningskansen in gebied en op gebouw het plaatje compleet.

Hoe dit te benutten? Neem vrijblijvend contact op en we helpen het project graag verder.

We zijn blij met iedere klant en trots op de projecten voor onderstaande bedrijven:

Wat we doen

We helpen ideeën naar resultaat te brengen

Al onze diensten zijn erop gericht om projecten en processen in harmonie met de omgeving te realiseren.

Stikstofdepositie rapportage
Bij ieder project waar mogelijk stikstof vrijkomt doen wij inventarisatie, vooronderzoeken en maken wij een AERIUS berekeningen en leveren wij een heldere stikstofdepositie rapportage.
Verder lezen
Voortoets en Quickscan flora & fauna
De QuickScan flora en fauna (ook wel QuickScan Wet natuurbescherming, deze vindt plaats voorafgaand aan het vergunningstraject en is vaak verplicht.
Verder lezen
Begeleiding en advies
Wij helpen ideeën naar resultaat te brengen. Als het gaat om veranderbegeleiding binnen teams, inhoudelijk advies, participatietrajecten,- de impact tot effect brengen en borgen is wat we doen.
Verder lezen
Lean emissie, continu verbeteren

We helpen activiteiten en projecten methodisch te verbeteren richting het gewenste CO2 en NOx reductiedoelen. Wij starten dit op en begeleiden: doelen stellen, meet- reductieplannen, maatregelen nemen communiceren - organiseren, realiseren en borgen.

Verder lezen